So sexy it hurts

I dag er jeg sår. Hvorfor, spør du? Det er fordi jeg har vært på massasje igjen, og denne gangen fikk jeg denne beskjeden:

Massør: Ayaya! Dette ser dårlig ut. Du trenger både kopping og skraping!

Xiao Wang: …ok?…

Kopping er én ting. Det har jeg allerede prøvd. Skraping… hadde jeg ikke prøvd før. Men massøren var så bastant på at det var nøyaktig det mine stakkars muskler trengte at jeg til slutt resignert tenkte: «Jaja, da får jeg ihvertfall noen groteske merker å sjokkere folk med i klassen senere.»

Skraping, folkens, er nok en tradisjonell vidundermetode som skal fikse opp min stive nakke ved å blant annet forbedre blodsirkulasjonen og fjerne giftstoffer. Ved hjelp av en butt skrape gned han hardt på ryggen og brystet mitt til jeg fikk imponerende blodutredelser.

Og det var vondt. Au. Særlig på brystet. Og det etterlater ikke spesielt diskré merker:

Nei, det er ikke meg som har en sært definert kløft. Det er heller en del av den mest besynderlige samlingen av blåmerker jeg har pådratt meg noensinne.

Synes du det så vondt ut? Her har du ryggen min, som også ble koppet!

Men slapp av, folkens, det er verre enn det ser ut på bildet. Grunnen til at merkene ikke står ut, som forrige gang, er at det var i går jeg tok kopping og skraping, så de har roet seg ned. Og blitt nesten svarte.

Wikipedia kan heldigvis berolige meg: «Gua Sha is not known to be harmful.». Samme Wikipedia-artikkel har også en egen seksjon som heter «Cross-cultural confusion with physical abuse».

Det Guasha.com sier om om at «The patient experiences immediate relief from pain, stiffness, fever, chill, cough, nausea, and so on»? Løgn, løgn, løgn! Jeg er stiv som fy og har svære blodutredelser på ryggen i tillegg! Håper dette har en effekt som kommer litt senere, eller så var dette 30 bortkastede kroner.

Takk til Xiao Long som greide å la være å stå og gape over min fantastiske rygg lenge nok til å hjelpe meg med å ta disse bildene.

2 tanker om “So sexy it hurts

 1. Karoline

  ÆÆÆH jeg håper det er blitt såpass kjølig i Beijing nå at du kan gå med lange ermer og slikt! Haha, ser SKIKKELIG vondt ut. Kanskje det blir bedre… etterhvert?
  Haha, sorry, ler av å se de bildene, ser jo helt forferdelig ut. Men høres ut som en moro opplevelse!

  Svar
 2. Xiao Wang

  Det er sånt som bare er moro når du er ferdig, egentlig… sist gang jeg tok kopping var det fortsatt ganske sommerlig, så da kom jeg i kjole med stropper. Jeg var en sensasjon! :)

  Og det blir bedre. Nå er jeg bare gul.

  Svar

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>