Jeg har en pepperonipizza på ryggen

Blant de behandlingsmetodene du vanligvis ikke blir henvist til ved norske legekontorer finner vi den som får en til å se rarest ut av alle kinesiske metoder: kopping. Kopping går rett og slett ut på at en person setter fyr på lufta inni en liten glasskopp og setter den på ryggen din. Det blir vakuum, huden blir sugd opp i koppen, og resultatet er at du har masse store, mørke sopper i glassklokker på ryggen. Det skal være godt for blodsirkulasjonen.

Nå, la det være sagt at jeg liker massasje, og jo hardere, jo bedre. I mangel av bedre ord er jeg en skikkelig massasjemasochist. For meg skal det ikke være noe kosemassasje, her skal det være effektivt. Dette kan ha noe med å gjøre at jeg har en del muskelknuter – jeg fikk tilnavnet Knutedyret på folkehøgskolen, og jeg liker å bli kvitt disse knutene. Så opplevelsen kunne helt sikkert vært mer smertefull for meg. Men:

Det beste med kopping er å fjerne koppene. Når man ligger der føles det som om rygghuden blir forsøkt vrengt, men at man har for lite hud til at det helt funker. Det er ikke noe særlig. Jeg håper virkelig at denne metoden faktisk har gode effekter på ryggen min, sånn at jeg ikke ser slik ut til ingen nytte:

Jo mørkere fargen er, jo verre er det. Det vil si at det er noe seriøst galt med det ene stedet der. Jeg er ganske støl i ryggen nå, og søvnig, som visstnok er en vanlig bivirkning.

Xiao Long lo av meg da jeg kom hjem.

Les mer om kopping på Wikipedia.

3 tanker om “Jeg har en pepperonipizza på ryggen

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>