Folk googler 2: En henvendelse til dere som havnet her ganske tilfeldig

Nesten 20% av de besøkende her de siste seks månedene har funnet bloggen ved å google «ryggen». Det er veldig hyggelig å ha et så jevnt antall besøkende på en blogg som ble lagt død for nesten et år siden, og jeg er veldig lei for at dere garantert ikke finner det dere leter etter. Jeg skal prøve å hjelpe dere etter beste evne.

Jeg har to innlegg som omhandler noe som har litt med rygg å gjøre, nemlig resultatene av kopping og både kopping og skraping, hvis det kunne vært interessant. Om du skulle ha lyst til å prøve, kan jeg fortelle at kopping ikke er så verst, men skraping er vondt. Hvis du skulle befinne deg i Beijing akkurat nå, kan jeg anbefale en liten, ikke-suspekt massasjekjeller i Huaqingjiayuan i Wudaokou. De har greie priser, og massør nr. 5 er spesielt hardhendt.

En urovekkende mengde mennesker har også dukket opp her via søkeordet «søvnig». Her tror jeg kanskje det vil hjelpe å være mer spesifikk når man søker. Google er et fantastisk verktøy, men det er fortsatt kun et verktøy – det vil kun fungere optimalt hvis man bruker det skikkelig. GoogleGuide skal visstnok være en ganske god guide til søking. Håper du finner det du leter etter!

Til deg som med ujevne mellomrom har søkt på disse frasene:

kineser er ikke lav

VI KINESER ER JO IKKE LAV

KINESER ER IKKE LAV SOM JEG TROR

hvorfor alle tror kineser er lav

KINESER ER IKKE NOE LAV

asiatisk menn er jo ikke lav

Jeg lette litt rundt for deg. Tallene jeg fant på gjennomsnittshøyden til kinesiske menn var alt fra 164 til 170 cm. Jeg skjønner selvsagt frustrasjonen din når tallene er så sprikende. Jeg tror det kommer litt an på. Alt jeg fant tyder på at urbane kinesere i gjennomsnitt er høyere enn kinesere i rurale strøk, og at folk i nord gjerne er litt høyere enn folk i sør. Jeg vet dessverre ikke om disse tallene var for hele befolkningen eller kun for han-kinesere, og hvordan det er i andre øst-asiatiske land. Håper dette hjalp deg litt likevel. Forresten er Kinas høyeste mann Zhang Juncai, som måler hele 242 cm. Det er ganske imponerende.

Til deg som kom hit via søkefrasen «mexikaner på sykkel»:Bare hyggelig.

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>