Om meg

Huanying guangliiiinDet er visst viktig å ha bilde av seg selv. Skape en relasjon til leserne og sånn. Jeg endte opp med å lage mitt eget fram til jeg får ordnet fotografi av meg selv som viser peace-tegn foran Taipei 101.

Jeg begynte å studere kinesisk ved UiO høsten 2009. Vi er nå nådd 2013 og jeg har fortsatt ikke innsett at dette var lite gjennomtenkt idé. Her blogger jeg om alle mine wacky eventyr som evig utvekslingsstudent og innesluttet sofasliter, og ofte deler jeg lenker til Kina-relaterte saker jeg synes du bør ta en titt på. For Kina er ganske fascinerende. Hvis du er uenig håper jeg på å få deg til å forandre mening. Kinesisk er også sånn passe fascinerende.

Denne bloggen begynte som en Blogspot-utvekslingsblogg kalt Reisebrev fra Beijing som ingen greide å huske adressen til sommeren 2010, da jeg dro til Beijing for å studere et halvt år ved Peking University via Kinesisk 3+4-emnet til UiO. I 2012 fortsatte eventyrene i London ved School of Oriental and African Studies, og nå har jeg endelig bosatt meg i Taiwan for et år for å studere enda mer kinesisk ved National Taiwan Normal University (Shida). Hvor jeg havner neste år er ikke godt å si, men det etter fem år på bachelornivå (der jeg faktisk ble ferdig på normert tid) er det kanskje på tide å tenke mastergrad.

Jeg har en greie for både sør-koreansk og nord-koreansk popmusikk, liker portable musikkinstrumenter, trives med det jeg studerer, har opptil flere hobbyer, og av og til skriver jeg poster du kan ha nytte av.

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>