Folk googler

Det er visst ikke bare familie og de som får pushet den på seg via Facebook-oppdateringer som leser bloggen min. Av og til kommer det folk via søkemotorer. De fleste ser ut til å være vordende Kina-farere; flest av alle har søkt på fraser som «den forbudte by», «sommerpalasset» og liknende. En god del har også kommet innom fordi de er interessert i kopping og skraping, noe som har gjort posten So sexy it hurts til min mest besøkte noensinne (det var også den posten vedkommende som søkte på «sexy bilder av meg» fant). Folk har også kommet inn via søkeordene «føles at huden på ryggen er for liten», «liker du kinesisk fondue» og «kineser er egentlig ikke lav». Helt normalt, skjønt jeg ikke kan huske å ha skrevet noe om det siste temaet.

Men det at noen fant bloggen min ved å google «jo hardere jo bedre!» fikk meg til å stusse litt. Håper vedkommende fant det han/hun lette etter.

2 tanker om “Folk googler

 1. Karoline

  Haha, å se hva folk har googlet for å ende opp på bloggen er av og til det mest spennende med å ha blogg ^-^ Av og til skjønner jeg ikke søkeuttrykkene til folk («liker du kinesisk fondue»? Hvem er denne «du»?), men «føles at huden på ryggen er for liten» er jo en ganske interessant problemstilling, da. Stakkars person :(

  Svar
 2. Xiao Wang

  Ja, jeg kan sympatisere med den. Huden på ryggen føles noen nr. for liten når man koppes, men det er jo ikke sånn man vil gå rundt og føle seg til daglig.

  Tror min personlige favoritt er «kineser er egentlig ikke lav». Det er bare et eller annet med ordlyden som fikk meg til å falle for den ^^

  Svar

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>