En oppdatering

Det er sånt som skjer når man får et akutt tilfelle av hverdag og skrivetørke; først et par måneder uten livstegn, og så en obligatorisk unnskyldningspost med oppdateringer om hva en har gjort siden sist. Som strengt tatt ikke burde være nødvendig, da jeg siden sist egentlig har gjort ganske mye rart – jeg har vært en tur til Shanghai og feiret nyttårsaften på fortauet utenfor en trist utlendingsbar, jeg har tilbragt en uke som spontanoversetter på et taiwanesisk sykehus etter at moren min ble innlagt og akuttoperert, jeg har fått en ny romkamerat som bor på sofaen her etter flukten fra et kinesisk ansettelsesbyrå, og jeg har gått gjennom to nye semestere på Mandarin Training Center der jeg nå går i en klasse som ikke er helt på talefot etter den store mozarellakontroversen i forrige uke. Jeg har også drukket en del te.

Og alt dette skal jeg gjøre et forsøk på å få skrevet om før jeg drar hjem. Ihvertfall det der med teen.

2 tanker om “En oppdatering

  1. Kathrine

    Oi, her var det mye som har skjedd. Jeg må si jeg er spesielt nysgjerrig på dette med mozarellaen?

    Svar
  2. Mams

    En uke på en smal benk , som var gjestesengen din på sykehuset, var nok ikke akkurat det hverken du eller jeg hadde drømt skulle bli realiteten på vår Taipei-tur. Nivået på kinesisken din var jo helt toppers, vi var helt imponert. Hva skulle vi gjort uten dine tolketjenester :) ?

    Svar

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>