Over til Sør-Korea

En av tingene man oppdager når man kommer hjem fra Kina er at det ikke er vanlig at folk i Norge vet hva et ‘koreanerskjørt’ er. Eller konseptet k-pop. Eller at Sør-Korea i bunn og grunn er skikkelig, skikkelig kult, selv om koreanerne selv kanskje ikke er favorittfolket til kineserne. De kommer til Kina, jobber og blir sett ned på.

La meg dele det jeg vet om Sør-Korea.


Korea = mye bein


Korea = mange farger


Korea = kule synkronmovez

Dette her er selvfølgelig fullstendig awesome og jeg skjønner ikke hvorfor du ser så rart på meg nå.

3 tanker om “Over til Sør-Korea

  1. Karoline

    Koreanske band!! Jeg prøver så innmari hardt å stå imot, men merker at jeg hører på de litt mer og mer for hver dag som går… K-pop <3

    Svar

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>