1. desember

Ettermiddagstimene de neste tre dagene er kansellerte pga. en talekonkurranse mellom de internasjonale studentene. Det er kun obligatorisk oppmøte for meg i morgen når mitt nivå har konkurranse, men jeg vurderte å dra i dag for å se på Elementary level-studentenes taler.

Ett blikk ut av vinduet i dag morges fikk meg på andre tanker.

Æsj. Jeg torde ikke en gang åpne vinduene for å få et bedre bilde (men det gjør ikke noe, for vinduene våre er gullende rene, i går morges hang det plutselig en fyr utenfor og vasket, heldigvis var alle relativt påkledde).

Et av problemene med å bo i 18. etasje er at man får et så mye bedre overblikk over luftsituasjonen her i Beijing.

12-01-2010; 12:00; PM2.5; 264.0; 314; Hazardous // Ozone; -0.1; 0; No Reading

BeijingAirs målinger på Twitter

Jeg går ikke ut dit nå. Gud vet hvor mange måneder av livet mitt jeg hadde mistet av det.

En tanke om “1. desember

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>