Wo de shengri!

Nevnte jeg forresten at jeg hadde bursdag på tirsdag? Jeg ble vekket av Xiao Long med bursdagskake og te, og fikk mer te i presang, jasminte, hvit te og til og med litt pu’er-te, kinesisk årgangste! Oppå alt dette fikk jeg en tesil, så da slipper jeg å tenke på det. Nå ser kjøleskapshyllen min mindre tom ut, skjønt enda mindre sunn ut enn før:

Sjokolade, vann, to flasker druejuice 7-11 absolutt skulle prakke på meg og den gigantiske kaka. Jeg og Xiao Long spiste et stykke hver den morgenen, og så spiste jeg tre stykker til frokost onsdag morges og drev Xiao Long til vanvidd en stund*.

Fra Xiao Wu, via Xiao Long siden Xiao Wu bodde på hotell med besøket sitt, fikk jeg masse kontormateriell – folk vet tydeligvis hva jeg liker! I tillegg til en banankortholder fikk jeg en skrivebok med et viktig filosofisk budskap til meg:

Jeg har aldri egentlig tenkt på bomullsballer som spesielt viktige for noe som helst, men nå vet jeg bedre.

Så dro jeg på skolen, fikk noe bakverk med sjokoladesmilefjes av amerikaneren som sitter ved siden av meg, og så fikk jeg spandert sushi av moren til Xiao Long som er på besøk. Dette var matmessig en svært innbringende dag.

*men det har hun bare godt av, slik hun går i taket etter én bit sjokolade. Jeg har fortsatt ikke fått hevnet meg på vedkommende som ga henne en hel sjokoladeplate og overlot henne til meg.

En tanke om “Wo de shengri!

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>