Et gjensyn med 那个那个老外


Xiao Ou/Erik Okkenhaug, Kinas antakelig beste norske rapper, ga nettopp ut sitt første album, «那个那个老外», bokstavlig talt «Utlendingen» eller «Den utlendingen», hvis låt som bærer samme tittel var en hit blant klassekameratene mine for et par år siden.

Jeg skal ikke late som jeg kan noe om hiphop; for min del var det vel «nordmann gjør ting på kinesisk»-vinkelen som var interessant, men jeg har hørt gjennom albumet og syntes det var fengende. Albumet kan du bl.a. finne på Spotify, og her er et intervju med Xiao Ou fra 2011, og en nyere artikkel om utgivelsen.

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>