Jeg stikker, forresten

Etter en lengre papiraffære med ulike søknader, mistet og gjenvunnet studierett og generell usikkerhet har jeg endelig begynt å slappe av og stole på at jeg faktisk skal til London dette skoleåret. I slutten av neste uke flytter jeg inn på 9 kvadratmeter England med eget bad og forventede hippienaboer – jeg har nemlig fått og grepet muligheten til ett år som Erasmus-student ved School of Oriental and African Studies. Jeg håper på britisk aksent, indisk mat og opptil flere nye hipsterkjoler. Jeg håper også på at livet mitt plutselig vil bli bloggverdig nå som jeg skal leve det i en litt mer spenstig by enn Oslo*.

SOAS er et lite universitet med smalt fagtilbud og sentral beliggenhet, i nærheten av British Museum, Regent Park og King’s Cross Station. Skolens nettside påberoper seg internasjonalt miljø med en studentmasse der ca. halvparten er utvekslingsstudenter. Jeg antar dette vil si at jeg kommer til å treffe mange tyskere og amerikanere, men jeg kan jo håpe på noen kinesere også. Her har jeg planer om å studere litt kinesisk språk, litt kinesisk/øst-asiatisk kultur og litt generell samfunnsvitenskap. Mesteparten av det jeg kan om SOAS har jeg lært av tumblr-bloggen Say it ain’t SOAS. Jeg gleder meg.

*Ikke noe diss av Oslo, altså, jeg elsker Oslo.

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>