Helt sikkert effektivt

På lørdag stakk jeg på ny tur til Muren – denne gangen en av de ville, upolerte delene. Turen var fantastisk, og bilder kommer, jeg må bare lade opp kameraet mitt igjen. Det er bare en liten detalj jeg vil nevne først.

Turen var en klassetur med kouyu-klassen, men da jeg dukket opp (som førstemann – som alltid, selv om jeg bare var ti minutter for tidlig) dukket det opp folk jeg aldri hadde sett før og noen fra hanyu-klassen min. Jeg spurte hvordan de hadde fått bli med, og de sa:

«Nei, kouyu-læreren din er læreren vår i et valgfag vi tar.»

«Å ja, hvilket valgfag?»

«Såpeserievalgfaget.»

«At det var?»

«Vi ser på såpeserier.»

De har et eget valgfag for såpeserier.

Nevnte jeg at jeg liker Kina veldig godt?

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>