Fortsettelse følger

Jeg er egentlig ikke særlig eventyrlysten av meg. Det var aldri planen å bo så mye utenlands – men når jeg først skal velge planene for videre utdanning virker alltid «flytte til ikke-Norge»-alternativet så fornuftig. Ikke forlokkende. Ikke eventyrlig. Ikke besnærende. Bare skikkelig, skikkelig fornuftig.

Derfor passet det egentlig bra med planene mine da jeg ved et uhell søkte på og deretter fikk en utvekslingsplass ved National Taiwan Normal University i Taipei.

Så nå har jeg flybilletter på plass, visum er hentet og tradisjonelle tegn blir pugget. Jeg flytter til Taiwan neste uke sammen med en venn av meg. Han har bart og jeg har planer.

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>