Høstferiebilder

Her er de hittil upostede bildene fra høstferien min.

NasjonaldagenJøss, en kirke!

Marco Polo-broenDurrr.Denne ungen tok stor glede i å prøve å skyte både meg og familien min.

Grand View Garden

Niujie-moskéen og tempelet Den hvite skyNasjonaldagsblomster foran moskéen.Inngangsportalen til tempelet Den hvite sky.Hvis man treffer klokken i midten med en mynt, betyr det lykke.Det gullfargede papiret er falske penger som skal sikre velstand i ens neste liv.

Sommerpalasset revisited

Jeg liker fortsatt Sommerpalasset best av de store turistattraksjonene i Beijing. Det var derfor jeg sa meg villig til å bli med dit en gang til.Suzhou Market Street, som vi ikke så sist gang fordi vi gikk inn en annen port.Noen likte ikke trynet til den nederst til venstre.Familien. 我爸爸、妈妈、妹妹和我 (bak kameraet).Øh, ja. Der har vi meg. Og mamma.17-pillar-broen. Gjett hvorfor den heter det!Mange folk på broen.

Pekingopera og hotelletVegg-til-vegg-teppe i heisen. Dette bildet ble forøvrig tatt søndag ettermiddag.De sliter litt med engelsken……og latinske bokstaver generelt.

Jeg likte meg der, jeg, altså.

Lillesøster: Jeg advarer deg, senga er steinhard.

Xiao Wang: For en myk seng! Den er jo helt jevn! omg omg omg

Jeg kommer til å få totalt sengesjokk når jeg kommer hjem til Norge.

4 tanker om “Høstferiebilder

 1. Xiao Wang

  Bakgrunnen er at Folkerepublikken Kina ble offisielt deklarert 1. oktober 1949. I fjor var 60-årsdag, og da hadde de visst en stor militærparade og skikkelig opplegg.

  Svar
 2. Karoline

  Åh, jeg liker bloggen din skikkelig godt! Deilig å lese en utvekslingsblogg som ikke er helt «i dag sto jeg opp klokken 8. Klokken halv 9 spiste jeg frokost, og jeg brukte lang tid på å bestemme meg for om jeg skulle spise egg eller yoghurt. Etter fem minutter bestemte jeg meg for egg. Etterpå…» osv. osv. uten følelser eller noe. Du skriver kjempebra, det er morsomt å lese :)

  Det virker skikkelig hyggelig å få familien på besøk. Skulle ønske min familie ville komme på besøk, det er så mye man vil vise de, på en måte!

  Kjempefine bilder óg :)

  Svar
 3. Xiao Wang

  Tusen takk, og takk det samme :)

  Ja, det var veldig hyggelig å få familien på besøk! De var her i to uker, hvorav en uke var høstferieuke, så de tok mange av de obligatoriske tingene (muren osv.) uten meg – sånn siden Beijing blir stappfull av kinesiske turister i høstferieuka. Så den uka vi hadde fri viet vi til litt andre turer, pluss markeder. Utrolig fint! Men jeg fikk jo ikke gjort noen lekser mens de var her, da ^^;

  Svar

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>