En av de ni millionene

Sjekk ut sykkelen! Den kosta 300 yuan, er ny og shiny og knirker ikke noe særlig. Nå som det lir mot høst og liangkuai-vær (nice and cool, kinesernes favorittvær) fant jeg ut at sykkel er greia. Jeg bor ca. en halvtimes gangavstand fra skolen, så det er ikke så langt, og det hjelper godt at Beijing er det flateste stedet jeg har vært på siden den kroferien i Danmark da jeg var rundt åtte.

Det hjelper også at jeg har sykkelvei som er adskilt fra bilveien hele veien til skolen. I Beijing er det ikke selvsagt å ha respekt for syklister og fotgjengere, det gjelder bare å komme seg fram først. Selvsagt, det hender jo at biler kjører på sykkelveien også, og man må jo gjennom et kryss eller to, men man kommer seg stort sett fram uten større episoder.

Nødvendig tilbehør som fulgte med: klistremerker.

PS: Asså, når man har kjøpt sykkel i Beijing er det nødvendig med Katie Melua-referanse. Jeg mener, hallo liksom.

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>