Bilder fra Shandong

Her er bildene fra Shandong-turen. Flere kan sees hos Xiao Long.

Tai-fjellet

Først noen bilder fra selve oppstigningen. Hele klatringen var basert på trappegåing. Selve turen tok ca. 2 og en halv time.Flere steder var fjellsiden dekket med keiserlig kalligrafi.Tai-fjellets sørport, endelig fremme!

Qufu

I Qufu besøkte vi det originale Konfucius-tempelet, Konfucius-boligen og Konfucius-skogen.I området stod et gammelt tre som blir kalt «dragetreet», pga den drageliknende formen som snirkler seg oppover stammen.Fra Konfucius-boligen, et stort område med fine hus der jeg tror Konfucius’ prester bodde.Konfucius-skogen (Kong Lin) er Konfucius-slektens kirkegård.Å gni denne på snuten og tennene bringer lykke og rikdom. Den er litt nedslitt.Konfucius’ grav.

Black Tiger Spring, Jinan

En liten visitt til en av de viktigste kildeutspringene i Jinan, og elva den munner ut i. Her kommer mange lokale for å fylle flasker med det klare, helsebringende vannet.

The end.

Legg igjen en kommentar :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>